C
Pronađi u Mlinar prodavaonici
Spaja japansku tangzhong tehniku s dugom tradicijom kiselog tijesta pa se tako kuhano predtijesto od brašna, mlijeka i zobenih pahuljica priprema 24 sata unaprijed, čime kruhu daje izuzetnu mekoću i dugotrajnu svježinu. U tijesto se dodaju brašno zobenih proklijalih žitarica, maslac, jaja i fermentirana pasta zobi, što rezultira kruhom koji je lagan, aromatičan i univerzalan.
Kategorija: Kruh
Masa: 550 g
Udio energije u proizvodu (100g): 1270 KJ
Energetski sadržaj proizvoda (100g): 301 KCAL
| Gluten | Da |
|---|---|
| Jaja | Da |
| Soja | U tragovima |
| Sezam | U tragovima |
| Mlijeko | Da |
| Gorušica | U tragovima |
| Orašasto voće | U tragovima |
| Masti | 7.24 g |
|---|---|
| Zasićene masne kiseline | 4.07 g |
| Ugljikohidrati | 50.23 g |
| Šećeri | 6.80 g |
| Bjelančevine | 8.70 g |
| Sol | 1.12 g |