C
Pronađi u Mlinar prodavaonici
Spaja japansku tangzhong tehniku s dugom tradicijom kiselog tijesta pa se tako kuhano predtijesto od brašna, mlijeka i zobenih pahuljica priprema 24 sata unaprijed, čime kruhu daje izuzetnu mekoću i dugotrajnu svježinu. U tijesto se dodaju brašno zobenih proklijalih žitarica, maslac, jaja i fermentirana pasta zobi, što rezultira kruhom koji je lagan, aromatičan i univerzalan.
Kategorija: Kruh
Masa: 550 g
Udio energije u proizvodu (100g): 1270 KJ
Energetski sadržaj proizvoda (100g): 301 KCAL
Gluten | Da |
---|---|
Jaja | Da |
Soja | U tragovima |
Sezam | U tragovima |
Mlijeko | Da |
Gorušica | U tragovima |
Orašasto voće | U tragovima |
Masti | 7.24 g |
---|---|
Zasićene masne kiseline | 4.07 g |
Ugljikohidrati | 50.23 g |
Šećeri | 6.80 g |
Bjelančevine | 8.70 g |
Sol | 1.12 g |