Mlinar | Božić u Mlinaru

Novosti

mlinar heart

Božić u Mlinaru

01.12.2023.

Nakon što smo prošle godine ponudili seriju najmirisnijih medenjaka u posebnom pakiranju, ove godine u ponudi su i naši hrskavi amoreti, poslastica poznata diljem svijeta zbog svog gorkasto-slatkog okusa. Limitirana izdanja heritage keksića u preslatkim retro pakiranjima koja ćete obožavati i kao ukras, već su krenula na put iz šibenske tvornice, sve kako biste na vrijeme obogatili svoj blagdanski stol.
Naša priča počinje prije više od jednog stoljeća u Križevcima, gdje je gospodin Hinko Schwartz prvo otvorio paromlin i tvornicu drvene robe te nakon toga 1903. osnovao tvrtku "Prvi križevački paromlin i paropila Hinko Švarc i sinovi", danas poznatiju kao Mlinar. Jedna od Mlinarovih posebnosti i tada su bili upravo medenjaci. Bogati mirisom i okusom, danas predstavljaju pravi duh blagdana, još otkako su prvi put zamirisali samostanskim kuhinjama u 12. stoljeću.
U našim medenjacima čekaju vas okusi meda i začina, dok naši amoreti dolaze u obliku srca te su meki, prhki i tope se u ustima.
Pakiranje keksića istovremeno je i ukras koji će vas posebno oduševiti kada otvorite prozorčiće i u kutiju stavite lampice 😊