



Uvijek hrskav.
Uvijek svjež.
Uvijek tu.
Pripremljen od pažljivo odabranog brašna
za autentičan okus svakog zalogaja.
Pripremljen od pažljivo odabranog brašna
za autentičan okus svakog zalogaja.
...ne mislimo samo na proizvod. Mislimo na onaj dobro poznati jutarnji miris svježe pečenog kruha. Na šnitu koja čeka uz tanjur omiljene juhe. Na sendvič u ruksaku, koji su brižni roditelji uvijek spremali prije škole. Sendvič koji podsjeća na toplinu, dom i ljubav. Na one male, neizgovorene trenutke, koje često uzimamo zdravo za gotovo.
U Mlinaru vjerujemo kako kruh uvijek može biti više. Zato smo se, uz provjerene klasike, odvažili zakoračiti prema dugoj fermentaciji i kiselom tijestu koji spajaju tradiciju i inovaciju. Okrećemo se craft pristupu: sporijem i drugačijem pečenju. Prirodno prozračnom kruhu s craft karakterom, bogate arome i korice koja puca pod prstima.
Mlinarovi kruhovi s dugom tradicijom temelj su ponude i predstavljaju okuse na kojima su odrasle mnoge generacije. Pripremaju se od pažljivo biranih sastojaka, s naglaskom na jednostavnost i provjerenu kvalitetu. Njihova mekoća i bogata aroma savršeno se slažu sa svakim namazom. Tradicionalni okus koji budi sjećanja i miriše na dom.
Rustikalni kruh s kiselim tijestom, pažljivo odabranih sastojaka i hrskave korice. Ovaj romantik vječno zavodi kombinacijom slanutka, suncokreta, oraha i meda. Orah Rustic prava je orijentalna poslastica za sve gurmane, pustolove i vječite romantike.
Ovaj yoga majstor vješto balansira japansku tangzhong tehniku i tradiciju kiselog tijesta. Brašno, mlijeko i zobene pahuljice tijestu daju posebnu mekoću i dugotrajnu svježinu. Pripremamo ga 24 sata kako bi na tvoj stol stigao svjež i ukusan.
Talijanski kruh koji nastaje spajanjem manitoba brašna i cjelovitog pšeničnog brašna, uz proces izrade do 48 sati. Ovaj gost iznenađenja nastaje spojem domaćeg kiselog tijesta i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Posebno bogatstvo okusa i neodoljivi šarm Mediterana daju mu cherry rajčice, masline, krupna morska sol i svježi ružmarin.
Ručno rađeni kruh s velikim udjelom raženog kiselog tijesta i tamne raži. Duga i pažljiva priprema omogućuju ovom šarmeru meku sredinu, ali i raskošnu, raspucanu i karameliziranu koricu. 100 % čisti kanadski javorov sirup daje mu orašastu notu i prirodnu slatkoću.
Poslušaj, isprobaj i pronađi svoj novi omiljeni Mlinar kruh s kiselim tijestom.